У Києві боряться за кожний каштан, а в Ніжині рубають “з легкої руки”?

 

 

 

 

В ракурсі розгляду питання перенесення зупинки громадського транспорту, що на площі Франка (в сторону міськлікарні) на позачерговій сесії Ніжинради почалась дискусія, інформує НЕЖАТИН.

Як писалось раніше, зупинку мають розмістити біля магазину “АТБ”. Першим етапом буде видалення 8 каштанів вздовж дороги, другим – облаштування заїзного кармана та прилеглої території.

Щодо видалення дерев, до депутатів звернулась ніжинка, жителька багатоквартирного будинку, що знаходиться біля торгового центру “Пассаж”:

“У Києві борються за кожний каштан, адже це наша екологія. Що ж у Ніжині? Взяли й вирішили зрубати аж 8 дерев”.

Міський голова Анатолій Лінник пояснив, що дані роботи проходитимуть у рамках Проекту реконструкції центральної площі. Відповідна комісія обстежувала нинішнє розміщення, і воно не відповідає нормам. Що ж до нового проекту, то місце для зупинки була проведена експертиза і є висновок фахівців.

Екологічна комісія у свою чергу зауважила, що з нею це питання не погоджувалось. Також дані зміни не обговорювались на громадських зборах, а мали б, адже зупинкою користуються всі мешканці Ніжина, а тому мають висловити свою думку на цей рахунок.

Проте, жодних змін по даній ситуації на сесії не було прийнято і все залишилося на ріні обговорень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “У Києві боряться за кожний каштан, а в Ніжині рубають “з легкої руки”?

Залишити відповідь