Ситуація з коронавірусом у Ніжині на вихідних

 

 

 

 

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 7 листопада зафіксовано 160 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19. Захворіли 39 чернігівців, 24 жителі Бахмацького та 22 Козелецького районів. Виявлено 18 нових випадків у Ніжині, 12 – у Куликівському районі, 10 – у Сосницькому, 9 – в Ічнянському, шість – у Ніжинському, чотири – у Чернігівському районі. Зафіксовано по три нові випадки у Корюківському, Новгород-Сіверському та Срібнянському, два – у Прилуках, по одному – у Городянському, Менському, Семенівському, Сновському та Талалаївському районах. З них перебувають на госпіталізації – 19, інші лікуються амбулаторно.

За минулу добу в Чернігівській області ще 106 пацієнтів одужали від COVID-19. Одужали 14 ніжинців, 12 чернігівців та 12 прилучан. У Чернігівському районі одужали 11 мешканців, у Бахмацькому – 8, у Козелецькому та Менському – по 7, у Куликівському – шестеро, у Носівському – п’ятеро, у Бобровицькому, Ічнянському та Ніжинському – по четверо, у Городнянському, Новгород-Сіверському, Прилуцькому та Ріпкинському – по троє. З них перебували на госпіталізації – 26, інші лікувалися амбулаторно.

Зафіксований ще один летальний випадок. Від коронавірусної хвороби померла 71-річна жителька Бахмацького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 9947, з них:
– 4723 пацієнти одужали;
– 4580 хворих лікуються амбулаторно;
– 453 пацієнти госпіталізовані;
– 168 летальних випадків;
– 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 874 ПЛР-досліджень та 740 ІФА-досліджень.

– Як бачимо, щодня стрімко зростає кількість нових випадків захворювання, зростає кількість хворих, яким потрібна госпіталізація. В області розгорнуто понад 1000 ліжок у 15 медичних закладах. Але ж кожна медична система має свою межу. Тому ще раз наголошуємо про важливість дотримання правил епідемічної безпеки. Такі правила діють у всьому світі, і вони запроваджені заради збереження здоров’я та життя, – зазначив заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь