Новим “Джеймсом Бондом” стане темношкіра дівчина

 

 

 

 

У світі “бондіани” сталася справжня революція.

Уперше в історії роль суперагента 007 зіграє жінка. Про це повідомила акторка Лашана Лінч, якій і дісталася роль, за яку готові були б битися усі актори-чоловіки.

В інтерв’ю Harpers Bazaar Лінч розповіла, що її героїня, яку звуть Номі, отримує звання агента 007 після того, як Джеймс Бонд опиняється у вигнанні.

Історичною ця роль буде ще й тому, що вперше легендарного суперагента зіграє темношкірі людина.

Акторка розповіла, що багато обговорювала свою героїню зі сценаристкою Фібі Воллер-Брідж і наполягала на тому, щоб персонаж вийшов живим і реалістичним. Найбільше вона боялася, що її Номі буде надто  статичною.

“У сценарії має бути хоча б один момент, який змусить темношкірих глядачів схвально кивнути, коли вони побачать на екрані своє реальне життя”, – говорить Лінч.

Лашана також розповіла, що після того, як у ЗМІ з’явилися перші повідомлення, що агента 007 зіграє темношкіра жінка, вона отримала величезну хвилю негативу і навіть змушена була відмовитися від своїх сторінок у соціальних мережах. Однак це лише переконало актрису в правильності свого рішення. Вона зрозуміла, що хейт адресовано не особистою їй. Просто люди бояться змін і не хочуть їх приймати.

“Я постійно нагадую собі, що є частиною чогось дуже, дуже революційного”, – зазначила Лашана Лінч і додала, що вона щиро вдячна за можливість змінити хід розповіді і відійти від токсичної маскулінності. Це стало можливим, за її словами, завдяки відкритості жінок і їх готовності постояти за себе.

Нагадаємо, раніше букмекери заявляли, що наступним актором, який виконає роль легендарного Джеймса Бонда, стане харизматичний Том Гарді.

Прем’єру нового фільму про пригоди Джеймса Бонда “Не час помирати”, у якому востаннє головну роль виконає Деніел Крейг, перенесли на 2 квітня 2021 року.

Джерело: Дивогляд

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь