На Чернігівщині померла пацієнтка, яку вигнали з лікарні

 

 

 

 

74-річну Катерину Іванівну з пневмонією, тремтячими руками і скаргами “не можу дихати”, виставили за поріг інфекційної лікарні в Бобровиці Чернігівської області.

А речі викинули через вікно, повідомив журналіст Богдан Амінов.

Жінку попросили покинути лікарню зі словами “вдома долікується” і “вона по коридору бігала, це вона втомилася просто”.

Катерина Іванівна вийшла за поріг, сіла на лавочку на подвір’ї інфекціонки і не змогла далі йти. Водії таксі один за одним відмовлялися приїжджати до ковідной лікарні. Боялися заразитися.

Жінку все ж доставили додому, їй стало гірше. Знову швидка, знову “інфекціонка”. Але вже було пізно. У підсумку вона померла.

У Катерини Іванівни немає близьких родичів у Бобровиці. Тільки дочка, яка знаходиться довгий час за кордоном. За пенсіонеркою доглядали дві місцеві мешканки – Маша і Таня.

В той день Маша сиділа з Катериною Іванівною на лавочці більше години. Вона стукала в двері, вікна лікарні і просила допомогти. Але ніхто не вийшов.

Потім Тані і Маші головлікар сказав, що йому з Чернігова надійшов дзвінок з вимогою звільнити “ковідне” місце для більш “важких” пацієнтів.

Потім виявилося, що в “інфекціонцы” були пацієнти і без пневмонії.

Лікар, який виставив Катерину Іванівну, сховався в ковідній лікарні, яка ззовні замкнена. Навіть керівництву не вдалося викликати його на килим. Злякався, напевно.

Джерело: Лента.юа

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь