Бобровицьку лікарню терміново перевірять через смерть жінки, яку виписали з пневмонією(Відео)

 

 

 

 

За фактом оприлюднення у ЗМІ інформації про смерть жінки, якій надавали медичну допомогу в КНП «Бобровицька центральна районна лікарня» голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко доручила провести невідкладну перевірку закладу.

Про це Високому Валу повідомили в пресслужбі Чернігівської ОДА.

Так, 18 листопада в ефірі каналу NEWSone був оприлюднений сюжет про 74-річну пацієнтку, яку виписали з пневмонією з лікарні. Також в цьому відео йдеться про те, що жінка померла.

19 листопада Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації розпочало службову перевірку випадку надання медичної допомоги хворій К. в КНП «Бобровицька центральна районна лікарня» Бобровицького району.

Створена спеціальна комісія, яка з’ясує обставини надання медичної допомоги пацієнтці у медичному закладі та за результатами якої будуть прийняті відповідні рішення. Керівник Управління охорони здоров’я Петро Гармаш одразу відбув у відрядження до Бобровицького району.

Також голова Чернігівської ОДА звернулася до ГУ Національної поліції в Чернігівській області щодо перевірки даного факту та інформації, викладеної у сюжеті телеканалу.

 

74-річну Катерину Іванівну з пневмонією, тремтячими руками і скаргами «не можу дихати», виставили за поріг інфекційної лікарні в Бобровиці Чернігівської області. А речі викинули через вікно, – повідомив журналіст Богдан Амінов, інформує видання Українські новини.

Жінку попросили покинути лікарню зі словами «вдома долікується» і «вона по коридору бігала, це вона втомилася просто».

Катерина Іванівна вийшла за поріг, сіла на лавочку на подвір’ї інфекціонки і не змогла далі йти. Водії таксі один за одним відмовлялися приїжджати до ковідной лікарні. Боялися заразитися.

Жінку все ж доставили додому, їй стало гірше. Знову швидка, знову «інфекціонка». Але вже було пізно. Зрештою вона померла.

Джерело: val.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь