Ніжинська сім’я взяла участь у телешоу, аби розібратися із сімейними проблемами

Родина з Ніжина взяла участь у двох ток-шоу “Стосується кожного” і “Говорить Україна”.
Повідомляє mynizhyn.com.

38-річна Тамара і 34-річна Світлана не можуть порозумітися, щодо того хто має піклуватися над дітьми. І Тамара і Світлана мають по двоє дітей. Раніше їхнім опікуном була бабуся, але вона померла.

ток-шоу, діти, опікунство, Стосується кожного
У сина Тамари 13-річного Юри проблеми зі здоров’ям. Дитину не лікували і зараз він інвалід, як сказав лікар-невропатолог, у дитини геміпарез лівої частини тіла. Все через величезну кісту в головному мозку. Хлопцю хочуть надати допомогу і безкоштовно прооперувати. Але надіятись на Тамару чи Світлану не можна, бо вже раніше хлопця хотіли безкоштовно прооперувати в Охмадиті, але його туди просто не повезли.
Як сказали в кінці телешоу “Стосується кожного” цей випуск має називатись не “Суперечка за турботу”, а просто “Суперечка”, бо турботи тут зовсім немає.
Також проблеми є і з дочкою Тамари Людмилою, яка зараз у спецзакладі, бо тітка Світлана, яка опікувалась дівчинкою, втратила на неї будь-який вплив. Людмила почала зв’язуватися з поганими компаніями.
Таж проблема із старшим сином Світлани – 13-річним Ігорем. У судді на розгляді знаходяться 6 кримінальних проваджень. Ігорь у свої юні роки вже встиг здійснити два угони авто, проникнення у приміщення – сараї, гаражі тощо. Також у поліції знаходяться ще 42 заяви на хлопця, але його провину поліція довести не може.
Є 6-річна Аліна, яка більше думає про майбутнє, ніж її мама Світлана. Коли дівчинку за лаштункам студії пригостили круасаном, вона трішки з’їла, а інше залишила на потім… Про це у студії “Стосується кожного” розповів лікар-невропатолог.
Також і у токшоу “Стосується кожного” і в телешоу “Говорить Україна” студії зв’язувались по відеозв’язку із начальницею Служби у справах дітей Наталією Рацин. Служба у справах дітей готова відібрати дітей із даної сім’ї, але не хочуть травмувати хворого Юру.
Тож будемо надіятись, що ці діти будуть щасливі, Юрі зроблять операції і дадуть нове повноцінне життя. А дві сестри і матері, Тамара і Світлана отямляться, або дадуть своїм дітям шанс на щасливе життя, але вже в інших родинах.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Детальніше дивіться у відео:


Вам може бути цікаво

Залишити відповідь