Тумба під телевізор: на що звернути увагу при виборі

Тумби під телевізор часто використовуються в інтер’єрі. Це зручні та практичні вироби, які виконують роль підставки під ТВ, виступають одним з акцентів в оформленні кімнати, а також є зручним місцем для зберігання різної дрібниці та маленьких речей. На ринку такі предмети інтер’єру доступні в широкому асортименті, тому при виборі варто детально розібратися, на які характеристики звертати увагу.

Основні види

Насамперед тумби під ТВ поділяються за конфігурацією та способом установки на такі різновиди:

  1. Кутові. Такі моделі дозволяють задіяти найменш використовуваний простір у кімнаті. Перевага таких тумб – у компактності, зазвичай вони менші за габаритами від прямих, але не поступаються їм за місткістю.
  2. Лінійні. Такі моделі характеризуються простою конфігурацією. Встановлюють ці тумби вздовж стіни. Вони виграють за рахунок універсальності, оскільки в будь-який момент такі предмети інтер’єру можна пересунути на інше місце або перенести з однієї кімнати до іншої.

Вибирати в даному випадку потрібно, орієнтуючись на стиль інтер’єру кімнати та наявність вільного простору.  Тумба під ТВ доступна для замовлення в режимі онлайн на сайті інтернет-магазину «Дубок».

Матеріал: на що звернути увагу

Компанія Dybok виготовляє також ​​меблі бюджетного сегменту, зроблені ​​з ЛДСП або МДФ. Цими літерами позначаються деревно-стружкові й деревно-волокнисті плити, які широко використовуються в сучасній промисловості.

Такі матеріали є більш доступною альтернативою деревного масиву. ЛДСП і МДФ в декілька разів дешевші, тому й предмети з них теж характеризуються невисокою ціною, однак за естетичністю не поступаються природній сировині. Також до переваг виробів з таких матеріалів варто віднести практичність. Вони менш схильні до впливу перепаду температур, через що більш надійні в експлуатаційному плані.

Вивчаємо комплектацію

Тумби під ТВ випускаються у великому асортименті моделей. Окрім конфігурації та матеріалів, варто також при покупці звернути увагу на комплектацію виробів поличками, шухлядками й іншими елементами.

Вибирати треба, виходячи з власних уподобань. Якщо необхідне місце для зберігання різних дрібниць, то тумбу потрібно купувати містку, з кількома полками або ящиками.

Доступні меблі на Dybok.ua

Обираючи тумби під ТВ, багато покупців зацікавлені можливістю економії. Асортимент меблів на ринку великий, тому, щоб знайти вигідну пропозицію, треба докласти зусиль. Однак можна полегшити собі завдання й відразу звернутися до інтернет-магазину «Дубок».

У каталозі представлений широкий асортимент меблів від українських фабрик – ціна на всі товари сформована в межах досяжності. Невисока вартість пояснюється політикою роботи компанії, згідно з якою «Дубок» спеціалізується на продажу недорогих предметів інтер’єру. Також клієнтам доступні додаткові можливості для економії: на сайті проводяться акції, тому можна придбати товар за знижками, а замовлення вартістю понад 5 тис. грн інтернет-магазин постачає своїм коштом.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь