У Ніжині штрафують за порушення карантину: кого і де

 

 

 

 

У Ніжині протягом тижня з 21 по 27.11.2020  поліцейські продовжили виявляти порушення встановлених КМУ заборон та обмежень пов’язаних з карантином.

Повідомляє “Нежатин

Не рахуючи вихідних, протягом п’яти робочих днів складено 13 адміністративних матеріалів за ст. 44-3 КУпАП, з яких 10 за частиною другою даної статті, а саме за  Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот.

Постанови про вчинене адміністративне правопорушення виносилися самими поліцейськими, одразу після виявлення правопорушення. Відносно порушників застосовувався штраф у межах санкції передбаченої статтею. Нагадаю,що це від 170 до 255 грн. Переважна більшість виявлених порушень територіально пов’язана із залізничним вокзалом м. Ніжина.

За порушення вимог  «карантину вихідного дня» поліцейськими складено 2 адмінпротоколи. Обидва відносно адміністрації магазинів однієї із торговельних мереж.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь