На Чернігівщині думають над знезараженням повітря у громадських місцях

 

 

 

 

3 грудня за ініціативи комітету Громадської ради при облдержадміністрації з формування і реалізації державної політики відбулося засідання за «круглим столом» на тему «Запобігання розповсюдженню коронавірусу шляхом знезараження повітря в громадських місцях».

Зростання захворюваності на коронавірус змушує шукати методи запобігання поширення інфекції COVID-19. Застосування бактерицидних рециркуляторів дозволяє знижувати кількість бактерій та вірусів у повітрі закритих приміщень у присутності людини.

Присутні ознайомились з основними технічними характеристиками, ціновими пропозиціями на сучасні моделі бактерицидних рециркуляторів. Виступаючі наголошували на важливості дотримання правил ефективного і безпечного використання цих приладів.

У заході взяли участь члени Громадської ради при облдержадміністрації, представники Чернігівського обласного центру громадського здоров’я, ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», Головного Управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, Управління освіти і науки облдержадміністрації, Управління освіти Чернігівської міської ради, КП «Чернігівське тролейбусне управління», виробників бактерицидних рециркуляторів та обслуговуючих медичну техніку підприємств.

Захід відбувся за сприяння Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь