«Kernel» почули громаду та владу Ніжина

 

 

 

 

Зернові компанії покращують економіку міста, але разом з тим, від їхньої діяльності страждає екологія.

Вже неодноразово населення Ніжина, стукало у кабінети чиновників із зверненнями щодо реакції на викиди в атмосферу «рожевого пилу». Його фіксували на узбіччях доріг, вікнах будинків розташованих поблизу елеваторів та на білизні, що сушиться на подвір’ї.

Роками ситуація, ніби трималась на контролі, але продовжувала бути. Цього місяця певних зрушень все ж вдалося досягти.
Зокрема, 7 грудня міський голова Олександр Кодола ініціював зустріч із керівництвом компанії «Kernel», елеватори якої розташовані по місту. Присутні також були його профільні заступники Ірина Грозенко, Федір Вовченко та радник Сергій Охонько.
В ході зустрічі був напрацьований певний перелік домовленостей по усуненню екологічних наслідків діяльності підприємства. Керівник філії «Kernel» Євгеній Деркач завірив, що наразі йдуть перемовини з виробником елеваторів щодо удосконалення конструкції фільтрації. За його словами, до кінця лютого підприємство має в планах отримати рекомендації від заводу виробника. Також він запевнив – в квітні має початись заміна фільтруючих елементів. До тих пір міський голова з директором елеватора домовились що процеси сушіння зерна будуть зупинені.

Також, завдяки Олександру Кодолі було досягнуто порозуміння із керівництвом «Kernel» щодо подальшої співпраці з містом в облаштуванні благоустрою.
Отже «Kernel» почули громаду та владу міста, й готові йти на зустріч в плані збереження екології та модернізації обладнання фільтрації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь