У Ніжині горить місцевий “Чорнобиль”: в чому справа?

 

 

 

 

5 грудня жителів мікрорайону Гуньки збентежила якість повітря, чий показник, як пише у Фейсбук Микола Лазарєв, зашкалював до надзвичайних шкідливих меж (456 одиниць з максимальних 500 біля 10 год. ранку).

“В черговий раз горить місцевий “Чорнобиль” – сміттєзвалище, протягом багатьох років, і нікому немає до нього діла”, – висловив припущення небайдужий ніжинець і попросив розглянути це питання на оперативній нараді, повідомляє mynizhyn.com.

Міський голова О. Кодола виніс питання на обговорення і запитав у відповідних керівників про можливі причини, що спонукали погіршення повітря.

Завідувач Ніжинського міськрайонного відділу ДУ “Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України” Ю. Наріжний відповів, що не володіє інформацією. Керівник КП “ВУКГ” В. Корман запевнив, що сміттєзвалище на даний час не горить, а псують якість повітря, можливо, сушарки «Ніжинського жиркомбінату».

То що насправді змушує ніжинців вдихати разом з повітрям шкідливі речовини, поки що невідомо… Причину неприємностей пообіцяли з’ясувати.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь