AB InBev Efes Україна увійшла до ТОП-50 кращих компаній України

Компанія AB InBev Efes Україна увійшла до ТОП-50 кращих українських компаній за версією журналу «Влада та гроші».

У рейтингу представлені провідні компанії українського ринку, що розвиваються за найвищими стандартами сучасного європейського бізнесу. На думку експертного журі, AB InBev Efes Україна є однією із тих компаній, які в 2021 році мали найбільший вплив на розвиток економіки держави.

«2021 рік став роком викликів не тільки для України, а й всього світу. Та попри ті складнощі, які принесла пандемія, саме такі періоди дають компаніям можливість акумулювати зусилля, реалізовувати найсміливіші ідеї та розвиватися. Ми в AB InBev Efes цього року звернули більше уваги на оптимізацію бізнес-процесів, покращення умов праці та розширення соцпакета для наших співробітників. Почесне місце в рейтингу ТОП-50 і висока оцінка експертів є ще одним свідченням того, що наша компанія рухається в правильному напрямку», – розповідає президент компанії AB InBev Efes Дмитро Шпаков.

Піклуючись про співробітників, компанія запровадила безкоштовні чек-апи та збільшила відпустку при народженні дитини з 18 до 26 тижнів з доплатою до повного окладу. Окрім того, проривом в оптимізації робочого процесу компанії стали інвестиції в технології комп’ютерного зору для розпізнавання продукту, а також впровадження цифрової B2B-платформи для команд продажів і запуск нових інструментів для команди фінансів. 

На досягнутому AB InBev Efes не зупиняється, плануючи подальший розвиток бізнесу та реалізацію соціально значущих ініціатив у межах нового глобального призначення: «мріємо про більше, наповнюючи майбутнє радісними моментами». У планах компанії створити більше радісних моментів у майбутньому, підтримуючи та просуваючи стійкість у всьому світі. 

Нагадаємо, що торік AB InBev Efes Україна потрапила у рейтинг найкращих працедавців країни, а у 2021 році увійшла до п’ятірки кращих у «Рейтингу роботодавців України». 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь