Молодь Ніжина запрошують долучитися до Волонтерського форуму

 

 

 

 

12 грудня об 11:00 запрошуємо всіх бажаючих долучитися до Волонтерського молодіжного форуму, котрий поєднує в собі одразу два неймовірно важливих та потрібних заходи – відзначення Дня волонтера та Дня благодійника.
Отож, якщо Вам цікава ця тема, Ви займаєтеся волонтерством, благодійництвом або хочете зробити свої перші кроки у цьому напрямку – чекаємо вас 12 грудня об 11:00 на нашій ZOOM-трансляції (посилання вже зовсім скоро з’явиться на наших сторінках у соціальних мережах).
Попередньо зареєструватися можна за лінком: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScAXwRmbisBOM.../viewform
Організатори: Чернігівський обласний молодіжний центр, виконавчий комітет Ніжинської міської ради, Ніжинський міський молодіжний центр, ГО “Час для нас”, Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету ім.Миколи Гоголя, Кафедра соціальної роботи Національного університету “Чернігівська політехніка”.
Ми дуже вдячні кожному, хто своїми благодійними справами продовжують створювати кращий світ навколо нас.
Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.
Кожен має змогу зробити наше суспільство більш справедливим та гуманним і благодійники доводять це своїми щирими та добрими справами. Адже, доброчинність – одна з основ сталого розвитку суспільства і формування соціальної відповідальності в Україні та світі.
Не будь байдужим!!! Змінимо цей світ на краще разом!!!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь