Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах Чернігівщини працює гаряча лінія

 

 

 

 

За повідомленням Укргідрометцентру, 14 грудня в Україні, крім південно-східної частини, ожеледь, на дорогах ожеледиця; вночі та вранці туман, видимість 200-500м ( I рівень небезпечності, жовтий). Такі погодні умови суттєво вплинуть на обстановку на автомобільних дорогах області. Дорожнє господарство перебуває в режимі цілодобового чергування. Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює гаряча лінія диспетчерської Служби автомобільних доріг у Чернігівській області:

+38(0462)661893,

+380952714374. 

Просимо водіїв завжди зважати на дорожню обстановку. При суттєвому погіршенні погодних умов радимо утриматися від поїздок. Враховуйте, що провести обробку покриття одномоментно з настанням несприятливої дорожньої обстановки неможливо. Треба час, аби техніка всюди доїхала. А після обробки покриття – щоб протиожеледна суміш спрацювала і слизьке покриття стало мокрим, а потім сухим. Узимку обов’язково використовуйте зимові шини – це ефективне керування автомобілем, контроль за рухом і траєкторією, мінімальний гальмівний шлях. На слизькій дорозі краще уникати різких маневрів i обгонів. Головне правило зимового водіння – нижча швидкість, більша дистанція.

Звертаємо увагу на аварійно-небезпечні ділянки доріг Чернігівщини з крутим підйомом та спуском, де водії вантажівок обов’язково мають використовувати ланцюги проти ковзання та заборонений рух автопоїздів.

 

Джерело: cheline.com.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь