Ніжинець перерерахував 200 тисяч за авто неіснуючому продавцю

 

 

 

 

Початок грудня у Ніжині видався насичений різними подіями кримінального характеру.

Безпрецедентне за рівнем нелогічності шахрайство було зареєстроване 12 грудня 2020

Повідомляє “Нежатин”

За інформацією Ніжинського відділу поліції, до відділку звернувся 38-річний місцевий мешканець, який хотів вигідно придбати собі авто. Автівку мали привезти із-за кордону. З продавцем зв’язувався лише по телефону та вживу його ніколи не бачив. Незважаючи на це, слухняно перераховував на його банківський рахунок гроші і коли сума перевищила 200 тис. грн. запідозрив, що автомобіля ніякого немає, а його ошукали.
Це черговий сумний приклад того, як робити не потрібно. Ризики абсолютно не виправдані, адже втратив, у даному випадку лише покупець. Псевдо «продавця» тепер розшукує поліція, адже за фактом шахрайства розпочато кримінальне провадження.
Загалом же від початку грудня 8 фактів зареєстрованих шахрайств та кожне пов’язане із он-лайн покупками. Окрім цього зареєстровано 8 крадіжок, 3 факти спричинення легких тілесних ушкоджень та 1 розбійний напад, що мав місце 10 грудня у с. Вертіїівка. Днями підозрюваному, 46-річному мешканцю Київської області, який лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі де відбував покарання за крадіжку – обрали запобіжний захід. За напад на 78-річну бабусю та заволодіння її грошима чоловік знову потрапив за грати, поки що на час слідства.

Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь