Полігон ТПВ у Ніжині “вимагає” значних коштів

 

 

 

 

Проект рішення про встановлення відеонагляду на полігоні ТПВ підтримали сьогодні на засіданні бюджетної комісії, повідомляє mynizhyn.com. Озвучена сума для цих потреб – 47 тисяч 482 грн.

Утім, як розповів журналістам нашого сайту директор КП “ВУКГ” В. Корман, ці кошти задовольнять лише 1/4 із всього необхідного.
“Полігон – 15 гектарів. Зараз всю територію контролювати неможливо. Це об’єкт високої небезпеки, плюс на ньому часто трапляється загоряння. Можливо, це спроби підпалу? А при встановленому відеонагляді оператор зможе відслідковувати увесь полігон.

47 тисяч 482 грн на полігон – це замало. На відеонагляд на залізничному вокзалі планують виділити понад 1 млн. А площа вокзалу разів у 20 менша за полігон.

Для встановлення камери потрібна опора. Треба спочатку встановити опори по всьому периметру, протягнути спеціальний кабель, а потім встановлювати камери…

Гарна камера з хорошою видимістю і здатністю не псуватися від впливу снігу і дощу вартує 6-8 тис. грн. Так, задоволення недешеве, але ефект від нього має бути максимальний”.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь