Дев’ять нових автівок для сільських амбулаторій поїхали у громади Чернігівщини

 

 

 

 

Автопарк сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини Чернігівської області поповнився ще дев’ятьма одиницями санітарних автомобілів «Renault Duster». Якість та доступність медичної допомоги для всіх – це основа в покращенні стандартів життя населення. Особливо актуально це для мешканців сільських територій.

Сучасний спецтранспорт дасть можливість головним лікарям сільських амбулаторій покращити мобільність і надавати необхідну допомогу пацієнтам вчасно та оперативно.

Сучасним службовим транспортом користуватимуться лікарі сільських амбулаторій, розташованих у селах Нова Басань, Халявин, Мрин, Чемер, Морівськ, Яблунівка  та селищах Олишівка, Ладан і Добрянка. На території доступності цих медзакладів проживають понад 25 тисяч жителів.

Спецтранспорт було придбано за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Загальна вартість – майже 4,5 млн грн. Критерії автомобілів повністю відповідають вимогам Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Джерело: cheline.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь