Інтерв’ю з ніжинською школяркою, яка нещодавно зняла власний кліп

 

 

 

 

Кандзюба Аліна, учениця 11 класу із Ніжинської школи № 10 нещодавно презентувала кліп

freylina- визави

Журналісти “Нежатин” поспілкувалися особисто з дівчиною, і ось що вона нам розповіла

Детальніше у нашому інтерв’ю

Хто працював над створенням кліпу?
Над створенням кліпу працювали я і моя подруга Ліля. Вона знімала кліп, монтувала його, доповнювала ідеї щодо оформлення і таке інше. Той, хто знімався в кліпі разом зі мною, теж фактично своєю участю працював над створенням.
Коли народилась ідея і як довго виношувалась?
Ідея народилась спонтанно. Я сіла за фортепіано і написала більшу частину пісні, в той момент мене переповнював сильний душевний біль і мені потрібно було це кудись вилити.

Чи були попередні роботи?
Були, але без кліпу, просто пісні, які я наспівувала друзям і вважала їх недостойними того, аби попрацювати так, як з цією роботою. Коли я написала “Візаві” в мене в голові промайнуло: “Це воно”!
Що буде далі, в залежності від ситуації. В будь-якому випадку ліричних героїв в пісні було двоє, саме тому я гадаю, на момент написання я не була готова взяти на себе сміливість поставити остаточну крапку. І навіть відсутність цієї сміливості говорить ще про декілька почуттів, які хоч і не крупним планом, але ж розглядаються – розгубленість, наївність, абсурдна надія, що помирає останньою і сила ілюзорних односторонніх продовжень в своїй голові, там, де вже давно “the end”.
Можливо від моєї розповіді віє сумом, але саме трагізм, на мою думку , володіє неймовірною міццю та проникливістю. Особисто для мене він є ще й невід’ємним елементом щастя та інтелектуального розвитку. Хотілося б додати, що я не зовсім точно могла виразити те, що відчуваю, адже дуже часто замість “ти мені подобаєшся, але це боляче і я взагалі нічого не розумію” люди бачать “ну все, ми тепер вороги, так що тікай з мого життя”.

Хто надихнув на пісню?
Надихнули на пісню незвичні та неоднозначні почуття. Не хочу переходити на особистості і зазначати, хто саме це був, але скажу, що ця людина вплинула на формування мене, як особистості, хоч це спілкування і завдало мені трохи болю, та разом з тим дало мені поштовх, щоб вийти на новий рівень.
Чому обрали російську мову виконання?
Так склалося… Візаві спілкувався в більшості російською і переклади іноземних книг я читала російською… З якогось моменту мені стало легше і звичніше виражати цією мовою те, що я відчуваю. Але в майбутньому я обов’язково напишу пісню і своєю рідною мовою.
Чи плануєте в подальшому виконувати пісню на сцені міста, чи, можливо, на більш великій?
Якщо випаде така можливість, то я залюбки виконала б пісню і на сцені міста, і можливо на більш великій, але вже згодом, тому що для цього потрібно бути морально готовим. Потрібно дійти до цього стану.

Якщо ж говорити про виступи, то я ще нічого конкретного не планувала, але безсумнівно перед сном я уявляю як стою на великій сцені з м’яким приглушеним світлом, зовсім не боюсь публіки і зі сміливістю та впевненістю, яких мені бракувало в свій час, передаю палітру неймовірних почуттів, що в’їдаються всім присутнім в шкіру і по ній біжать “мурашки”. Думка править світом.

І наостанок:
Величезне спасибі хочеться сказати тим, без кого б цього всього не було: @kuhony_pank – моя головна режисерка, помічниця і порадниця, дякую! @dreamlife_studio_records – майстер аранжування і звукозапису, дякую вам! @ Mr.neproper – доповнює частку цього кліпу, спасибі, друже!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь