Медичне обладнання для Парафіївської лікарні від Благодійного фонду Сергія Тігіпка

 

 

 

 

Благодійний фонд Сергія Тігіпка надав чергову допомогу медичному закладу у Чернігівській області. Необхідне обладнання передано для Парафіївського центру первинної медико-санітарної допомоги. З метою підтримки медичних закладів у сільській місцевості благодійний фонд спільно з компанією «ТАС Агро» реалізовують програму у рамках якої на потреби закладів охорони здоров’я за останні роки виділено мільйони гривень. У 2020 році в зв’язку з поширенням пандемії коронавірусу підтримка збільшилася у рази. Загальна сума допомоги цьогоріч перевищила 15 млн грн.

Так, нещодавно Благодійний фонд Сергія Тігіпка придбав для медичних закладів Чернігівщини 40 кисневих концентраторів.  Весною лікарні області отримали два рентген апарати та двадцять моніторів пацієнта. Системно проводиться співпраця по забезпеченню медичного персоналу засобами індивідуального захисту, дезинфекторами тощо.

«Наш центр первинної медико-санітарної допомоги обслуговує понад 5500 жителів громади, які проживають у 18 селах. Після початку пандемії коронавірусу ми, як і більшість медичних закладів України, зіштовхнулися із гострим дефіцитом засобів індивідуального захисту, дезинфекторів, медичного обладнання та ліків. Нещодавно ми звернулися до Благодійного фонду про допомогу у вигляді придбання пульсоксиметрів, електрокардіографа, тонометрів і дерматоскопу. І уже сьогодні маємо чудову можливість передати дане обладнання для нашого медичного закладу. Дякуємо аграріям і фонду за системну та своєчасну допомогу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю», – зазначила  Галина Петруша, голова Парафіївської ОТГ.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь