Топ-5 ознак того, що ви не кохаєте, а лише захоплюєтеся своєю половинкою

 

 

 

 

Треба вміти відрізняти захоплення від кохання.

Захоплення — немов бліда тінь кохання. Проблема у тому, що ви помічаєте це занадто пізно. Якщо ви самі переживаєте ці почуття, помітити різницю між ними майже неможливо, але ми навчимо вас, інформує Ukr.Media.

Коли ви у когось закохуєтеся, вас переповнюють емоції, і ви думаєте, що це і є справжнє кохання. Ви захоплюєтеся настільки, що почуття геть затьмарюють розум, і ви втрачаєте зв’язок з реальністю.

На жаль, кохання дійсно важко відрізнити від захоплення, тому ми підготували для вас кілька тривожних ознак того, що ви відчуваєте лише захоплення, а не кохання.

Ваші фундаментальні потреби змінюються щодня

І залежать від інформації, яку ви дізнаєтеся про нього. Насправді, якби для кохання потрібно було бути точною копією партнера, навряд чи хтось знайшов би свою половинку. Ви обидва повинні мати право на індивідуальність, а якщо вам доводиться витрачати стільки зусиль, щоб пристосуватися під об’єкт вашої прихильності, збиток від цього занадто великий, щоб називати це почуття коханням.

Ви готові кардинально змінюватися

Звичайно, усі пари йдуть на компроміси. Хтось розлучається зі шкідливими звичками, а хтось йде на інші жертви. Однак якщо ви готові піти проти власних принципів, щоб йому догодити, наприклад, змінити віру, то це лише самообман.

Ви готові говорити про нього годинами безперервно

Набагато частіше, ніж про себе. Людина, яку ви кохаєте, повинна стати частиною вашого світу, але зовсім не цілого всесвіту. Якщо ви на кожному кроці хизуєтеся існуванням коханого і перебільшуєте деталі ваших відносин, ви маєте справу з нездоровим захопленням.

Ви бачите загрозу у його знайомих

Якщо мова не йде про вашого друга дитинства, то майже напевно є люди, які знають об’єкт вашої пристрасті довше, ніж ви. У відносинах, заснованих на коханні і довірі, у цьому немає ніякої проблеми: ви знаєте, що є важливою частиною його життя, але не єдиною.

Усі вас запевняють у зворотному

Якщо близькі вам люди, для яких ви є дорогими, намагаються переконати вас у тому, що це не кохання, прислухайтеся до них. Можливо, першою вашою реакцією буде обурення і гнів, але пізніше ви про це пошкодуєте. Зрозумійте, з іншого боку іноді дійсно відносини виглядають не так, і, якщо вашим друзям не все одно, вони спробують вас спрямувати на правильний шлях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь