Чернігівські рятувальники нагородили медсестру з Ніжина, яка врятувала життя чоловіку в електричці

 

 

 

 

30 грудня в обласному Управлінні ДСНС головний рятувальник Чернігівщини полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий нагородив грамотою та цінним подарунком Олену Бендик (Білик), яка днями у м. Ніжин врятувала життя 62-річного чоловіка.

 

Подія сталася вранці 20 грудня у потязі «Ніжин-Київ».

 

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС в Чернігівській області на своїй сторінці у Facebook.

 

Того дня, Олена прямувала на роботу в лікувально-діагностичний центр «Добробут» м. Київ, аж раптом по гучномовцю машиніст передав, що один з пасажирів потребує медичної допомоги. Маючи відповідну освіту, жінка побігла на допомогу людині. В тамбурі одного з вагонів, вона побачила чоловіка, який був без свідомості, пульс та дихання не прослуховувались, а серце зупинилося.

 

 

Не вагаючись, Олена почала проводити реанімаційні дії і згодом серце чоловіка почало битися. На станції у м. Носівка чоловіка забрала швидка і через деякий час у місцевій лікарні він прийшов до тями.

 

 

Роман Гордовий подякував рятувальниці за вмілі та рішучі дії та зазначив, що дуже приємно коли у нас на Чернігівщині є такі чуйні та відважні люди, які не стоять осторонь, а завжди можуть прийти у скрутну годину на допомогу.

Джерело: Високий Вал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь