Мер Ніжина зустрівся з представницями Жіночого руху «За Майбутнє»: про що говорили?

 

 

 

 

Сьогодні, 5 січня міський голова Олександр Кодола зустрівся з представницями жіночого руху “ЗА Майбутнє”

Повідомляє “Нежатин

Аби налагодити комунікацію, до Ніжина завітали поважні гості: Голова жіночого руху  «ЗА МАЙБУТНЄ» в Україні, народний депутат, Ірина Суслова, її заступник, пані Олександра, Віце- президентка  Ромського жіночого фонду “Чіріклі” Зола Кондур, а також були присутні представники Жіночого руху “За майбутнє” міста Ніжина, депутати та небайдужі ніжинці.

Олександр Кодола привітав гостей міста і підкреслив, що наразі є ряд перспективних проектів по реалізації та втіленню їх в житя як в цьому році, так і на майбутнє. “Заручившись підтримкою колег зі столиці зможемо досягнути ще більшого: є цікаві міжнародні проекти і було б дуже гарно, аби місто Ніжин максимально включити інтегрувати в ці проекти” – підкреслив очільник міста.

Метою зустрічі було налагодження зв’язків для подальшлї співпраці, обговорення проблематики тих чи інших питань: гендерна рівність, бажання жінок рухатися по кар’єрних сходинкх у політиці, юридична підтримка, тощо.

Ірина Суслова зазначила, що жіночий рух «ЗА МАЙБУТНЄ» об’єднав тисячі професійних  жінок по всій країні і готовий  допомогати і жінкам Ніжина у вирішенні різних питань, боротьбу за краще життя та самореалізацію кожної дівчини і жінки по всій країні, і зокрема і в нашому місті.

Зустріч проходила невимушено, у вигляді діалогу, та обміну контактами.

Посилання на сторінку у мережі Фейсбук : Жіночий рух “ЗА Майбутнє”

Фото “Нежатин”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь