Нескорений чемпіон України з пауерліфтингу живе в Лосинівці

 

 

 

 

Спортивні досягнення лосинівчанина Анатолія Гавриша відомі не тільки в Ніжинському районі,Чернігівській області, Україні, а й у всьому світі. І це не гіпербола. Досить згадати його  успішний виступ на чемпіонаті світу з пауерліфтингу у 2018 році. На досягнутому Анатолій не зупинився. І ось чергова перемога.
На цей раз у чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату. У наполегливій боротьбі лосинівський спортсмен виборов перше місце.
Коротко нагадаємо біографію переможця. Анатолій – корінний лосинівчанин. Випускник Лосинівської школи. У школярські роки під керівництвом досвідченого наставника Віталія Федоровича Могильного одержав перші навички у важкій атлетиці. Закінчив військове училище, де не полишав занять улюбленим видом спорту.
Рік 1998-й для молодого офіцера став драматичним. Під час військових навчань він пошкодив руку. Травма виявилася не сумісною з військовою службою. Повернувся додому. Довго відновлював силу в руках. А як тільки відчув, що вона повертається, одразу ж почав займатися спортом, а особливо – пауерліфтингом. Успіх не змусив себе чекати.
У 2016 році Анатолій виборов ІІ місце у чемпіонаті України з пауерліфтингу. Успішним для спортсмена видався і 2018 рік. На чемпіонаті Чернігівської області із пауерліфтингу серед спортсменів з уроженням опорно-рухового апарату він зайняв три перші місця в номінаціях: жим лежачи, екстремальний жим і підняття штанги до грудей.
На чемпіонаті України з цього виду спорту у Дніпрі – ІІІ місце. Наш земляк – майстер спорту. Лауреат районного конкурсу «Гордість району» (2018). Усі його перемоги народжувалися у постійних тренуваннях, дякуючи цілеспрямованості і силі волі, бажанню перемогти.
Привітаймо Анатолія Гавриша з черговою перемогою і побажаємо йому міцного здоров’я і нових спортивних перемог!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь