Відтепер тільки 12 тон: рішення про пересування вантажівок Ніжином прийнято

 

 

 

 

Рішення “Про заборону руху вантажних транспортних засобів, маса яких перевищує 12 тон по м. Ніжину” приянли сьогодні, 21 січня у стінах Ніжинської міської ради

Повідомляє “Нежатин”

Виконавчий комітет Ніжинської міської ради вирішив заборонити рух по вулично – дорожній мережі міста Ніжина вантажних транспортних засобів, маса яких перевищує 12 тон та дозволити рух транспортним засобам, фактична маса яких не перевищує 24 тони, з навантаженням на вісь до 7 тон по вулицям:

Носівський шлях ( зі сторони об’їзної дороги );

вул. Шевченка (від вул. Носівський Шлях ) до перехрестя з вул. Г. Корчагіна;

по пров. Урожайний ( з вул. Носівський Шлях);

по вул. Прилуцькій ( зі сторони с. Хвилівка ) до вул. Шаумяна;

по вул. Борзнянський шлях ( зі сторони с. Вертіївка ) до сектору митного оформлення № 2 митного поста «Прилуки» ( м. Ніжин вул. Борзнянський Шлях 57 Г ).

У разі виробничої необхідності щодо перевезення великовагових вантажів по м. Ніжину, рішення щодо цього приймається виконавчим комітетом Ніжинської міської ради у кожному окремому випадку, за відповідним зверненням.

“Саме великогабаритні транспорті засоби розбивають дорожне покриття по місту, тому ми з Національною поліцією відпрацювали це питання, це наше спільне рішення,  і Націонаольна поліція буде жорстко контролювати дотримання цих вимог – зазанчив міський голова Олександр Кодола – управління житлово-комунального господарства та будівництва мусить встановити нові дорожні знаки. У разі виявлення прушників, будуть накладатися штрафи. Але саме головне, що ті дороги які ми ремонтуємо, на які і так потрібні ще мільйонні витрати, вони не будуть розбиватися вантажівками. Тож, у співпраці з Національною поліцією в цьому питанні ми повинні навести порядок у нашому місті Ніжині”.

 

Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь