Ніжинець перерахував шахраям близкько 10 тисяч гривень за автозапчастини

 

 

 

 

У Ніжині – черговий факт шахрайства

За інформацією Ніжинського відділу поліції, 43-річний місцевий житель перерахував майже 10 тис. грн. за запчастини до автомобіля, після чого особа продавця перестала виходити з ним на зв’язок.

Повідомляє “Нежатин”

Ніжинський відділ поліції наголошує, що різке збільшення кількості шахрайств у порівнянні навіть із минулим та позаминулим роком викликає цілком логічне занепокоєння у керівництва Головного управління Національної поліції області. Вже другий тиждень поспіль проводиться масштабна профілактична кампанія, метою якої є привернення уваги громадян до способів вчинення шахрайств. По місту вже розклеєно сотні листівок, розміщено білборди та сітілайти, у соціальних мережах постійно репостимо відповідні публікації, готується соціальна реклама спільно з центральними каналами телебачення та радіостанціями.
Адже шахрайство відносяться до категорії злочинів які легше попередити ніж розкрити, а у розкритих справах – повернути майно потерпілим. Практика показує, що навіть встановивши підозрюваного у шахрайстві, процес відшкодування завданої шкоди триває роками після винесення вироку суду.
Чим більше людей будуть обізнані про схеми шахрайства – тим менше буде ошуканих.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь