Яка ситуація у Ніжинській лікарні з хворими на коронавірус та кисневими балонами?

 

 

 

 

За інформацією Ніжинської міської лікарні, станом на 8.00 год. 25.01.2021 р. в лікарні перебуває 22 пацієнта з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 16 пацієнтів з пневмонією.

Повідомляє “Нежатин”

Як зазначив сьогодні, 25 січня на оперативній нараді при міскьому голові генеральний директор НЦМЛ Олександр Костирко, на сьогоднішній день у 6 разів зменшилось викорисатння кисневих балонів, в порівнянні з попередніми місяцями.  Він повідомив, що зараз за добу використовується 10-12 балонів, а раніше число їх використання становило 60.

Також медики говорять, що карантинні обмеження дали свій результат і захворюваніст іде на спад, тому і лікарня поступово переходитиме у свій звичайний режим роботи та планує збільшити кількість ліжково фонду по різним профільним відділенням лікарні.

Проте, медики наголошують: не зважаючи на те, що кількість госпіталізованих пацієнтів в лікарні за останні дні суттєво зменшилася, радимо дотримуватися рекомендацій по профілактиці COVID-19 і турбуватися про своє здоров’я та здоров’я близьких і рідних людей.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь