На сесійну залу міськвиконкому чекає оновлення

 

 

 

 

Сьогоднішнє сесійне засідання у Ніжинраді пройшло в новому форматі, звичне розташування  місць для сидіння було змінено. А найближчим часом буде розпочато роботи з оновлення великої зали міськвиконкому. Повідомляє Нежатин.

“Таке розташування – це класична сесійна зала на прикладі Чернігівської міської ради, – пояснив міський голова О. Кодола і додав, що в цьому році Ніжин отримає грантові кошти у розмірі 280 тис. грн. по проєкту ДОБРЕ (Decentralization Offering Better Results and Efficiency – DOBRE) і їх може бути використано лише на облаштування сесійної зали.  До того ж. обовязковою умовою їх використання є співфінансування з міського бюджету.

Планується за цей рік оновити сесійну залу: придбати нові крісла, місця для депутатів і запрошених, столи й акустичну систему – мікрофони мають бути у всіх депутатів.

Останнє такі оновлення проводились 15 років тому.

Мала зала залишиться в формі круглого столу.

“У сесійній залі працюють не лише депутати, зала була і буде місцем проведення урочистих заходів, засідання громадських організацій, різних зустрічей, обговорень актуальних питань. Це приміщення, в першу чергу, для громади міста”,  – підкреслив міський голова.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь