Тарифи потрібно знизити! Депутати Ніжинської міської ради звернулися до центральної влади

 

 

 

 

Різке збільшення тарифів на газ та електртроенергію у кінці минулого року викликало хвилю занепокоєння і обурення в суспільстві. Дійсно, як вижити на малу зарплату чи мізерну пенсію, коли основна її частина (а то й вся) йде на оплату комуналки?! Містами України відбулися мирні акції протесту, і Ніжин не став винятком.

Повідомляє Нежатин.

Два тижні тому представники виконкому Ніжинської міської ради звернулися до центральних органів влади та Кабінету Міністрів щодо зниження тарифів.  Після цього депутати міськради звернулися з проханням про скликання позачергової сесії, щоб це звернення було підтримане і Ніжинською міською радою.

На сьогоднішньому позачерговому засіданні сесії ще раз переглянуули текст звернення. Його основними  вимогами є: збільшення видатків на субсидії, пільги та соціальну підтримку; здійснення перевірки формування складу тарифів на житлово-комунальні послуги на предмет їх економічної обґрунтованості; запровадити монаторій на дію постанов на підвищення тарифів; переглянути рівень соціальних норм, які враховуються при встановленні субсидій; встановити контроль щодо проведення об’єму природного газу.

Депутати внесли деякі уточнення і одноголосно прийняли проект звернення до центральних органів влади.
Фото ілюстроване
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь