Новий керівник КП “ВУКГ” про найближчі робочі плани

 

 

 

 

Новим начальником комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» став Володимир Шпак, нещодавно його представили трудовому колективу даного підприємства.

Комунальна сфера міста є дуже важливою, тому їй має приділятись максимум уваги, залучаючи для цього висококваліфікованих фахівців.

Володимир Андрійович має значний досвід в сфері ЖКГ, працював керівником ряду комунальних підприємств Чернігова та Києва. Останні 4 роки працював генеральним директором ТОВ “Житло-Сервіс”.

Журналісти «Нежатин» поспілкувалися з новим керівником підприємства. Детальніше у нашому матеріалі.

Ваше останнє місце роботи ТОВ “Житло-Сервіс” на посаді генерального директора. Чому наразі обрали саме одне з ніжинських комунальних підприємств?

Не обирав. Я довгий час працюю в команді Олександра Михайловича Кодоли. І це було рішення команди.

КП «ВУКГ» повинно активно розвиватись, розширяти перелік послуг, збільшуючи при цьому надходження до підприємства. Чи є у Вас вже зараз ідеї щодо його модернізації, які Ви готові були б озвучити?

Першочерговими кроками стане економія затрат. Ну і звичайно ж ми приймаємо участь у різного роду тендерах.

що робитимете для збільшення надходжень до підприємства?

Вигравши тендери ми отримуватиме додаткові джерела надходжень. Це і є одне із основних джерел.

Ви маєте значний досвід роботи в сфері ЖКГ, працювали керівником комунальних підприємств Чернігова і Києва. Як вважаєте, чи суттєво відрізняється робота в КП великого міста від роботи в КП Ніжина?

Фактично – ні! Функції ті ж самі. Проте в малих міста значно більша конкуренція. До слова, в Києві більший об’єм робіт, там, можна сказати, за тобою «бігають», тут же потрібно навпаки пропонувати свої послуги, оскільки не такий значний обсяг робіт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь