Яке зимове взуття в моді 2021 рік

Взуття – важливий елемент образу, воно, як і одяг, воно схильне до впливу мінливої моди. Щоб вибрати і купити взуття, потрібно ознайомитися з трендами нового року і дізнатися, які моделі будуть актуальні найближчим часом. Природно, стилістичні тенденції чоловічих та жіночих виробів дещо розрізняються, так що має сенс розглядати їх окремо.

Яке жіноче взуття в тренді в 2021 році

Сучасні стилістичні тенденції дуже лояльні. А значить, для того, щоб бути в тренді, більше не потрібно відмовлятися від комфорту. Вибираючи річ для зими або міжсезоння, потрібно орієнтуватися на наступні віяння:

  • Висока голінь

Зимове взуття жіноче з високою голінню – це не тільки красиво, але й дуже зручно. Такі моделі відмінно захищають від холоду і вітру, а ще дозволяють надягати спідниці та сукні, не страждаючи при цьому від не надто приємних погодних умов.

Висока голінь (як широка, так і вузька) чудово підкреслює красу ніг і візуально робить їх трохи стрункішими (худішими). В тренді чоботи-ботфорти не тільки на підборах, але і на плоскій підошві.

  • Прямокутний носок

Модне колесо зробило коло, повернувшись до того, що вже було в тренді кілька десятиліть тому. Мова про моделі з квадратним, строго окресленим носком. Він прекрасно поєднується з будь-якою підошвою і каблуком та ефектно виглядає на класичних, а також кежуальних чобітках, півчобітках або черевиках.

  • Круглий мисок

Тим, хто з якихось причин не любить квадратні носки, варто звернути увагу на моделі з округлим миском. Багато хто вважає, що масивна передня частина взуття візуально робить ступню більшою, а акуратна, кругла, навпаки, охайнішою та такою, що виглядає дуже акуратно.

У моді моделі різноманітних кольорів, пошиті зі шкіри, замші, нубуку або текстилю. У пріоритеті натуральні матеріали, оскільки вони не тільки ефектні, але і дуже зручні в носінні.

Купувати чоботи, черевики, туфлі чи босоніжки можна по-старому, в бутиках і спеціалізованих магазинах, або більш прогресивно і просто – в інтернеті. Наприклад, величезний вибір актуальних жіночих моделей можна знайти на сайті інтернет магазину База Обуви:

Якісні вироби порадують Вас привабливим зовнішнім виглядом і дизайном, а також дозволять відчувати себе максимально комфортно в повсякденності.

Тенденції чоловічої взуттєвої моди

Представники сильної статі нітрохи не менше дам стежать за своїм зовнішнім виглядом. Щоб виглядати сучасно, потрібно розуміти, які взуттєві моделі будуть в тренді в 2021 році.

Дизайнери запевняють, що кардинальних змін в модних тенденціях немає, просто трохи розширився спектр актуальних відтінків і взуттєвого декору. Літнє, демісезонне та зимове взуття чоловіче як і раніше зручне, тому для краси не потрібно буде поступатися комфортом. Актуальні наступні віяння:

  • Колор-блокінг

Це ніщо інше, як поєднання 2 контрастних відтінків в одній взуттєвої моделі. Тобто, в моді будуть чорно-білі, сіро-коричневі, жовто-зелені або червоно-білі туфлі, черевики чи лофери. Причому, моделі можуть бути виконані з одного або декількох матеріалів.

  • Ковбойська стилістика

Півчобітки і туфлі в помітному, трохи химерному ковбойському стилі – безумовно «маст хев» нинішнього року. Вони з легкістю стануть «родзинкою» образу і зроблять модний лук більш яскравим та оригінальним. Оскільки таке взуття виглядає досить ярко, бажано, щоб воно було неяскравих, темних або пастельних відтінків: чорного, коричневого, бежевого, сірого або темно-зеленого.

  • Ретро-стиль

Перфоровані прикраси на миску або заднику, масивні пряжки або ремені – все це надає туфлям, чоботам і черевикам деяку схожість зі старовинними моделями. Така тенденція, на думку стилістів, особливо сильно проявиться навесні і влітку. Втім, хто сказав, що зимові черевики в дусі старовини не будуть виглядати красиво?

У моді 2021 року проглядаються 2 протилежні тенденції взуттєвої моди: мінімалізм і яскравість (аж до помпезності). Обидва варіанти по-своєму гарні, просто підходять для різних образів. Ошатну, незвичайну модель варто використовувати, як «родзинку», свого роду «яскраву пляму» модного луку, а лаконічним, простим виробом можна прекрасно доповнити стриманий, дещо суворий образ.

Тих, хто звик економити час і кошти, купуючи взуття в інтернеті, порадує гідний вибір ультрасучасних моделей на цьому сайті: https://bazaobuvi.com.ua/ua/

Висновок

Для багатьох людей привабливий зовнішній вигляд туфель, чобіт, півчобітків, кросівок та інших подібних так само важливий, як і їх якість. При виборі взуття важливо дотримуватися «золотої середини» між красою і комфортом, значить, потрібно відповідально і серйозно поставитися до поповнення взуттєвого арсеналу. Це важлива, але і приємна задача.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь