Тіло зниклого на Чернігівщині армійця знайшли у столичній водоймі: поліція розслідує вбивство

 

 

 

 

Тіло військовослужбовця, який зник на початку місяця знайшли в річці Либідь у Києві. Він перестав виходити на зв’язок на початку місяця коли прямував з навчання в 169 навчальному центрі Сухопутних військ ЗСУ «Дасна», до свого постійного місця служби на Донеччині.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Пошуки розпочались, коли до поліції Києва звернулась мешканка Вінницької області із заявою про зникнення її сина. За словами жінки, на початку січня він раптом перестав виходити на зв’язок. Поліцейські одразу зареєстрували звернення та розпочали пошуки зниклого.

З власник джерел нам стало відомо, що загиблий – це військовий Андрій Кравець інформація про зникнення якого з’явилася на початку місяця.

Як розповів заступник начальника сектору кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, завдяки записам камер відео спостереження правоохоронці встановили місце, де чоловік проводжав на потяг своїх друзів по службі, а після цього він зник.

– Ми провели спецоперацію з розшуку чоловіка, опитали десятки свідків. Цілодобово наряди поліції відпрацьовували можливі маршрути руху зниклого та встановили, що військовослужбовець перебував біля річки Либідь. Не дивлячись на низьку температуру, водолази занурювались у водойму, а кінологи зі службовими собаками ретельно обстежували прилеглі території. У результаті, ми знайшли у воді тіло 25-річного вінничанина. За даним фактом ми розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, – розповів Андрій Жувак.

Поліцейські продовжують встановлювати обставини події. Досудове розслідування триває.

Джерело: 0462.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь