У Ніжині стартувала програма з оволодіння навичками жестової мови

 

 

 

 

Довгоочікувана подія! 03 лютого стартувала навчальна програма з оволодіння навичками жестової мови в межах соціального проєкту «Почуй мене» за ініціативи кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя!

Викладач Леся Станіславівна Дробна – Голова Ніжинської територіальної організації українського товариства глухих (УТОГ). Слухачі цього курсу – директори і фахівці з різних соціальних закладів і організацій: магістранти спеціальності «Позашкільна та інклюзивна освіта», Інклюзивно-ресурсний центр, Територіальний центр соціального обслуговування, співробітники Ніжинського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, викладачі НДУ, Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю«Віра», журналіст, асистент вчителя!

Відкрив перше заняття завідуючий кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи доктор пед. наук, проф. Лісовець Олег Васильович! Зі словами вітань та побажань наснаги у вивченні жестової мови! На відкриття був запрошений лікар-лор, сурдолог Ніжинської міської лікарні ім. Галицького Чайка Віталій Олександрович, який професійно розповів про особливості порушень слуху та діагностики! Дякуємо за підтримку цього важливого проєкту в Ніжинський громаді, яке ще ближче стає доступнішою і відкритішою до людей з інвалідністю!

ndu.edu.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь