До договору з ТОВ “НіжинТеплоМережі” внесено зміни

 

 

 

 

Одним із важливих питань для ніжинської громади на черговому засіданні 6 сесії Ніжинської міської ради вчора, 4 лютого, було рішення «Про продовження договору оренди цілісного майнового комплексу від 24 грудня 2003 року укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» без проведення аукціону».

Під час обговорення депутатами на профільних комісій даного проєкту були внесені зміни до п.4 цього рішення. А саме, «4. У разі неприйняття товариством з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» змін Договору, викладених у підпунктах 1.1-1.3. пункту 1, пунктах 2-3 цього рішення, Ніжинська міська рада відмовляє товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» у продовженні Договору оренди цілісного майнового комплексу від 24 грудня 2003 року на новий строк у зв’язку з порушенням Орендарем пунктів 5.2, 5.7, 5.10 Договору.

4.1. На підставі частини шостої статті 13 Закону України «Про особливості передачі в оренду об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності» з метою забезпечення виробництва та надання комунальних послуг у сфері теплопостачання населення міста Ніжина (завершення опалювального сезону) в установленому Договором обсязі та належної якості Ніжинська міська рада відстрочує припинення Договору оренди цілісного майнового комплексу від 24 грудня 2003 року на строк два місяці – до 30.04.2021 року включно.

4.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» повернути орендоване майно Орендодавцю за Договором відповідно до вимог Закону України «Про особливості передачі в оренду об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності».

4.3. Попередити посадових осіб Товариства з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» про передбачену законодавством відповідальність за зрив опалювального сезону у місті Ніжині у разі неналежного виконання посадовими особами зазначеного товариства вимог частини шостої статті 13 Закону України «Про особливості передачі в оренду об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності», пунктів 4.1-4.2 цього рішення”.

За матеріалами nizhynrada

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь