До Семенівської та Ріпкінської громади передали кисневе обладнання від Валерія Дубіля. Фото

 

 

 

 

Місцевий осередок ВО «Батьківщина» продовжує реалізацію соціальної програми із забезпеченню медичних закладів Чернігівщини необхідним кисневим обладнанням. Як відомо, програму наприкінці минулого року започаткував народний депутат України Валерій Дубіль.

До Семенівки 5 кисневих оксигенаторів та декілька десятків пульсоксиметрів передав депутат обласної ради Іван Якуб.

«Медицина є приорітетом нашої політичної партії, наш земляк Валерій Дубіль займається медичною галуззю в Парламенті, є першим заступником голови медичного комітету, однак важливо, що окрім законотворчої роботи він особисто допомагає рідній Чернігівщині. На зустрічі медичні працівники дякують за таку підтримку, та головне, що це обладнання реально буде рятувати людські життя», – розповів Іван Якуб.

У Ріпкинську громаду кисневе обладнання привіз голова партії в області Сергій Пащенко. Він сказав, що в питанні боротьби з коронавірусом політика має стояти на другому плані.

Головне – реальна допомога. Погодився з ним і голова громади Сергій Гарус, який зазначив, що це обладнання є надзвичайно актуальним. Як відомо, оксигенатори та пульсоксиметри вже передали на Куликівщину, Прилуччину, до Городнянської, Тупичівської, Менської, Сновської, Бахмацької та Борзнянської громад. Дана програма не є бюджетною, а реалізовується особисто Валерієм Дубілем.

 

Джерело: Високий Вал

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь