Медзаклади Ріпкінської громади оснастили кисневим обладнанням від Валерія Дубіля. Відео

 

 

 

 

Ріпкинську центральну лікарню оснастили трьома новенькими оксигенаторами для кисневої підтримки пацієнтів з діагнозом ковід.

Кисневе обладнання від народного депутата України Валерія Дубіля передав лікарям голова ВО «Батьківщина» в Чернігівській області Сергій Пащенко.

Дія соціальної програми Юлії Тимошенко «Здоров’я нації» розповсюдилася вже на десяток ОТГ Чернігівщини. Ріпкинська громада не стала виключенням.

Оксигенатори, кажуть лікарі, для лікарні є дуже доречними. Віднині люди, хворі на ковід, які перебуватимуть на стаціонарі не чекатимуть своєї черги на кисневу терапію. Допомогу кожному пацієнту надаватимуть вчасно і за потреби.

20 якісних пульсоксиметрів розділять між лікарнею та центром первинної медико-санітарної допомоги. А далі передадуть на сільські амбулаторії та ФАПи.

Таке необхідне для медзакладів громади кисневе обладнання передали за дорученням Валерія Дубіля – заступника голови ВО «Батьківщина», першого заступника голови парламентського комітету з питань здоров’я нації. Дана програма не є бюджетною, а реалізовується особисто народним депутатом.

Джерело: val.ua

 Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь