“Нам хочеться набутися разом, це і є щастя”, – Людмила та Олександр Крутько про своє кохання

 

 

 

 

Любити – це не означає дивитися один на одного,

любити — це означає разом дивитися в одному напрямку

(Антуан де Сент-Екзюпері).

14 лютого – День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютогоДень Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят.

У цей день закохані можуть ще раз підкреслити свою любов і висловити її один одному, а одинокі люди – знайти свою половинку.

До Дня усіх закоханих журналісти “Нежатин” підготували для наших читачів історію одного кохання…

Кохання – це таємнича формула щасливих сімейних стосунків на все життя. В основі цього почуття симпатія і закоханість, що з часом виростають до тривалого сильного кохання. Загальні погляди на життя, схожий світогляд та особисті цінності людини сприяють міцності почуттів. Тому так важливо шукати людину з таким ж цінностями – ставленням до сім’ї, до виховання, дружби, до роботи і для створення довготривалих стосунків, сповнених любові — пише bsmu.edu.ua

Людмила та Олександр Крутько – ніжинська пара, яка має свою історію знайомства, неабияку романтику в стосунках і, звичайно, взаємне кохання.

Але про все це детальніше у нашому матеріалі

Доброго дня, розкажіть, а де і як ви познайомились? Тобто з чого все почалось і чи зрозуміли ви тоді, що: о, так це він, той самий — мій!… і та сама – моя дівчина, мама моїх дітей!…чи була якраз ота “хімія”, яку всі так чекають, і про яку говорять?

Знаєте, не дарма говорять,що творчі люди “притягуються”. Коли є спільна справа,а в нашому випадку – театр, то “хімія” в нас творча. Знайомі ми майже все життя.

Я вже працював в театрі і пам’ятаю, як моя майбутня дружина, будучи ще школяркою, приходила дивись вистави.

Олександре, ви запропонували руку і серце коханій прямо на сцені! Розкажіть як це було, що відчували в той момент, чи не тремтіли коліна?

Люда, а як почуває себе дівчина, коли ось ТАК пропонують руку і серце?…

Олександр: я згадую той день і сам не уявляю, як все так точно і сплановано вийшло. Це вперше привселюдно я освідчувався, не спав декілька ночей, щоб здійснити свій задум. Ви ж зрозумійте, ми разом 24/7, всі репетиції спільні, приходимо додому разом, тобто, все, що ми робимо – все разом. А тут треба каблучку купити таємно, підговорити всіх, що я буду освідчуватися, але, що б не знала про це моя Люся. Каблучка лежала на роботі тиждень, а моя майбутня дружина навіть нічого не здогадувалася. Ще й зранку, перед концертом, де я освідчився, вона мені прасувала костюм. І постійно мені говорила: ” Ти не можеш одягнути інший костюм, який в театрі?”. А вже вдома сказала: “Я й гадки не мала,що прасую одяг на своє освідчення”. Було дуже важко, але в той час інтригуюче. Все вийшло так, як я і задумав, ніхто не підвів і я всім дуже вдячний.

Хвилювання було неймовірне, хоч і впевнений був, що кохана відповість “Так”. Боявся, що мої емоції “перехлинуть” мене і я не зможу сказати те, що задумав, бо це ж не вистава, а справжні почуття. Коли вже цей момент настав, я бачив в очах коханої, що вона зовсім не розуміла, що відбувається і, коли почувши довгоочікуване “Так”, я готовий був “перевернути” увесь світ від щастя.

Людмила: Насправді, я думаю, що кожна дівчина мріє про незвичне освідчення, особливо, коли його не чекаєш. Коли вийшов Саша, а в тому моменті він не мав виходити взагалі, я думала, що щось сталося і під час Концерту і відбуваються якісь зміни. Він говорив про кохання, почуття і я бачила, що він якось занадто хвилюється. Але, коли вже він став на коліно і освідчився, я вже зрозуміла, що це освідчення. Сльози радості і щастя “полились” одразу. І не маючи ніяких сумнівів відповіла “Так”.

А скільки років ви вже разом? У вас маленька донечка — скільки їй, як її звати?

Ми вже разом чотири роки, у шлюбі – три. Так, і в нас є маленьке наше Сонечко – Софійка, їй два роки. От про доню нашу ладні говорити годинами. Вона – наше щастя і безмежна любов.

В чому секрет ваших щасливих стосунків? Як зберегти і тепло і любов у відносинах? Щоб ви порадили іншим парам?

Секретів, як таких і немає… Головна наша позиція – розмовляти один з одним і підтримувати, щоб не сталося. В нас дуже багато спільного і це не тільки творчість. Любимо поговорити, наприклад, про авто, політику, тобто, на теми, які, не відносяться до театру. Ми відкрили для себе батьківство. Майже щовечора втрьох читаємо казки, танцюємо, співаємо, дуже багато сміємося. Нам хочеться набутися разом. Це і є щастям. А порада від нас така: обійматеся, цілуйтеся, смійтеся і творіть свій позитивний настрій.

Є така стара добра пісня зі словами: Представить страшно мне теперь,
Что ты не ту открыл бы дверь, Другой бы улицей прошел, Меня не встретил не нашел..“. Чи бувають у вас такі думки?..

Мені здається, що те, як написав нам Бог, так і має бути. Навіть, якщо б ми, наприклад, мешкали в інших країнах, то все рівно ми б зустрілися.

Спілкувалась Тіна Кошелевська

Фото з сімейного архіву Людмили та Олександра

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь