Оновлення автопарку: для Ніжина придбано нову техніку. Фото

 

 

 

 

11 лютого на території КП «ВУКГ» презентували нову техніку.

За кошти міського бюджету було придбано український універсально-просапний трактор, з повним приводом і великою кабіною «Кий»-14102 М, який був зібраний у нашому рідному Ніжині на заводі «Ніжинсільмаш», а виготовлений на ТОВ «Укравтозапчастина» на загальну суму 684 ти.грн.

Це вже 4 новий трактор на підприємстві.

Міський голова Олександр Кодола оглянув нову техніку, ознайомився з основними характеристиками. А також поспілкувався з колективом КП «ВУКГ» щодо покращення умов їх роботи.

На сьогодні при наявній техніці, яка знаходиться у віданні підприємства одноразово протягом доби можна очистити місто від снігу тільки до 50%. Це центральні магістралі проїжджі та логістичні під’їзди до об’єктів життєзабезпечення міста.

Для того, щоб підприємство могло очистити все місто від снігу потрібно приблизно ще 5 одиниць спеціалізованої техніки. Спеціалізована техніка повинна бути комбінована, щоб були щітки для розчищення, з піскорозкидачами. Але при наявності всієї необхідної техніки все рівно 15% вулиць не буде очищено, оскільки є занадто вузькі вулиці де спецтехніка не проїде. Для очистки таких вулиць необхідно купувати додаткову техніку невеликих розмірів.

Міський голова Олександр Кодола привітав з оновленням автопарку та наголосив, що міська влада й на далі буде продовжувати підтримувати підприємство, щоб все місто було розчищено від снігу. Зауважив, що міська влада працює над розвитком економіки, залученням інвестиції для розбудови міста та покращення якості надання комунальних послуг.

nizhynrada

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь