У Ніжині впровадять пілотний проект “Мистецтво перемагати булінг”

 

 

 

 

12 лютого у КЗ «Ніжинський міський молодіжний центр» відбувся пресланч «Перемагаємо булінг разом: перші кроки реалізації проєкту у Ніжині» за ініціативи керівника проєкту, голови громадської організації «Твій Світ» Олександра Чепура.

У зустрічі взяли участь директор  КЗ «Ніжинського міського молодіжного центру» Анжела Тимченко, заступник директора Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Іванова, директор центральної бібліотечної системи Олена Єкименко, т.в.о. начальника відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук та представники засобів масової інформації.

Олександр Чепур презентував свій проєкт на тему «Мистецтво перемагати булінг: форум – театр для служб шкільних омбудсменів на протидію булінгу в навчальних закладах малих міст України». Проєкт спрямовано на запобігання проявів булінгу, шляхом упровадження інтерактивної методики форум-театру в учнівських колективах малих міст Полтавської, Київської та Чернігівської областей. Для впровадження пілотного проєкту обрано міста Пирятин, Бориспіль та Ніжин.

Учасники заходу обговорили основні питання проєкту. А саме, залучення соціальних педагогів, психологів, вчителів, батьків та учнів до участі. В рамках проєкту учасники проходять навчання та здобувають знання з прав людини, громадянські навички і вміння, опановують та застосовують навички з проектного менеджменту, планують та реалізовують в шкільних колективах власні ініціативи з подолання булінгу.

Підтримку проєкту надає Фонд сприяння демократії Посольства США.

nizhynrada

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь