У Ніжинському лісгоспі обрали новий профактив

 

 

 

 

Одинадцятого лютого у Ніжинському лісгоспі відбулася звітно-виборча профспілкова конференція, на якій були присутніми делегати від кожного підрозділу, адміністрація підприємства,  а також поважні гості: заступник начальника ЧОУЛМГ Олександр Жук, голова обласної профспілкової організації лісівників Наталія Кудласевич, заступник міського голови Сергій Смага, перший заступник голови РДА Сергій Батрак, голова РР Анатолій Красносільський, місцеві ЗМІ.

Володимир Костирко, директор підприємства, розповів про фінансові показники, яких вдалося досягнути у минулому році, а також детально зупинився на питаннях лісовідновлення та охорони лісу.

Голова профкому, Юлія Стрілець, загострила увагу присутніх на соціально-культурному розвитку лісгоспу та профспілкових заходах, проведених за останні п’ять років. Спортивні змагання, відвідини театру, різноманітні подорожі рідною Чернігівщиною і не тільки, заходи з озеленення, конкурси для дітей та студентів – про це і ще багато цікавого згадали члени профспілки.

Та все ж головною подією конференції стало обрання голови профкому та нового складу профспілкового комітету. Тож вітання приймали Юлія Стрілець – голова, Василь Приходько, Руслан Стовбун, Мирон Осадчук, Наталія Стичова, Світлана Тимошик, Валентина Баргамін, Ганна Бойко, Андрій Пшенишний – комітет.

Не забули й відзначити кращі підрозділи за підсумками виконання виробничих завдань у 2020 році. Ними стали Вертіївське (1 місце), Мринське (2 місце), Дроздівське (3 місце) лісництва.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь