Чи любите ви книги так, як їх люблять у Ніжинському виші?

 

 

 

 

14 лютого – не тільки День святого Валентина, а й Міжнародний день дарування книг. Провідний бібліотекар Світлана Степанівна Оніщенко наголосила, що для кожної людини цей день – особливий. Він пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. А мета Міжнародного дня дарування книг надихнути людей по всьому світу подарувати книгу бібліотеці, друзям, близьким, знайомим.

До цих свят у читальному залі № 2 університету було проведено акцію для студентів та викладачів «Зізнайтесь у коханні книзі». У акції активну участь взяли студенти 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» разом із доцентом кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Шевчук Мариною Олександрівною.

Кожен, хто завітав в ці дні до бібліотеки, узяв участь в акції і висловив свої щирі почуття любові до книги, до бібліотеки, залишивши свої зізнання на бібліовалентинці.

Відбулося цікаве спілкування. Студенти розповідали про своє ставлення до книги, наголошували на значенні книги в їх житті, ділилися позитивними емоціями щодо Королеви-книги. Було весело, святково і гамірно в читальному залі.

Джерело: ndu.edu.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь