Ніжин запрошує на каву (Фото)

 

 

 

 

Чим запам’ятається нам ранок цієї п’ятниці? Не сильними морозами чи снігопадами, не втомою за робочий тиждень, а неймовірно душевними дружніми онлайн-посиденьками “Запрошую друзів на каву”.
Проект започатковано Тамара Стратилат , головою Ніжинської міської ГО Ліга – клуб “Ділова жінка”
і має на меті налагодження дружніх стосунків між представниками 3-х міст: Ніжин (Україна), Прейлі (Латвія), Озургетті (Грузія) шляхом обміну досвідом, налагодження міжсекторної та міжгалузевої співпраці та вивчення кращих практик роботи в різних сферах.
Пандемія внесла свої корективи у спілкування з друзями, але для гарних позитивних думок та вчинків немає жодних перепон, тому проект адаптовано до онлайн-формату.
Сьогоднішня зустріч за кавою була спрямована на обмін досвідом в сфері молодіжної політики та молодіжної роботи. Наша основна локація розмістилась в комфортних умовах мобільної студії “Молодь Records” на базі Ніжинського міського  молодіжного центру.
Участь в зум-посиденьках взяли:
🇱🇻м.Прейлі – Еліта Єрмолаїва начальниця відділу інвестицій, доктор наук, Сінтія Аншева, спеціалістка Молодіжного центру
🇬🇪м.Озургетті – Нана Тавдумадзе, керівниця апарату Секребуло Озургетського муніципалітету, Авто Сірбілашвілі, завідуючий відділом культури, Павле Тчконія, керівник фінансово-бюджетної служби, Катерина Мгеладзе, представниця відділу сім’ї та молоді
🇺🇦м.Ніжин – Тамара Стратілат, Наталія Радченко, депутатка міської ради, підприємець, громадська активістка, Анжеліка Тимченко, директорка Ніжинського міського молодіжного центру та Роман Гомоляко , фахівець з молодіжної роботи, Ганна Б’янка, викладачка НДУ ім.М.Гоголя, голова ГО “Час для нас”, Інесса Шаповалова, директорка Ніжинського Територіального Центру соціального обслуговування та Ольга Вакулик, завідувач відділу денного перебування, Світлана Желєзняк, Тетяна Левицька, Олександра Тимошенко, консультантки Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників.
2 години пролетіло непомітно в теплому колі однодумців, котрі вже чекають наступних онлайн-зустрічей з горнятком запашної кави та представниками інших секторів. Та найбільше друзі-колеги очікують зняття карантинних обмежень та дружніх визитів один до одного.
КЗ Ніжинський міський молодіжний центр
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь