У Лосинівській громаді відкрили «Поліцейську станцію»

 

 

 

 

У зв’язку з новим адміністративно-територіальним поділом України зміни відбуваються і в Національній поліції. Зокрема, стартував проект – «Поліцейський офіцер громади». Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який працюватиме виключно на території громади. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.
Учора, в рамках вищезазначеної програми, відбулось відкриття «Поліцейської станції» і в Лосинівській громаді. У відкритті взяли участь начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський, начальник Ніжинського відділення поліції Володимир Духно, Лосинівський селищний голова Анатолій Стрілець.
Відповідно було представлено і дільничного офіцера громади, ним став Роман Крючок. В свій час Роман Андрійович працював дільничним у частині сіл, які зараз ввійшли до громади, тому досить добре орієнтується в проблематиці.
Перш за все, як зазначив Володимир Нідзельський, дільничний офіцер громади повинен якнайшвидше вивчити ситуацію в громаді, бути присутнім на усіх нарадах, які стосуються її життєзабезпечення, сприяти роботі селищного голови, старост щодо забезпечення правопорядку, запобігання злочинності, протидії насильству, розкриттю шахрайства та інформуванню населення щодо попередження цих злочинів.
Анатолій Стрілець зазначив, що мати дільничного офіцера, який працюватиме виключно на території громади, це його давня мрія як селищного голови. З боку громади облаштовано робочий кабінет, який забезпечений оргтехніко. Громада і надалі буде сприяти виконанню дільничним офіцером своїх обов’язків.
Роман Крючок відзвітував, що усвідомлює всю відповідальність яка на нього покладена і перед керівництвом, і перед жителями громади та готовий до виконання своїх завдань в громаді.
«Поліцейська станція» знаходиться за адресою: смт. Лосинівка, вул. Троїцька, б 75, в будівлі Лосинівської пожежно-сторожової охорони.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь