В області відзначили вчительку з Ніжина

 

 

 

 

18 лютого відбулося нагородження переможців та лауреатів другого туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021», який 26-й рік поспіль проводиться з метою підвищити престижність професії вчителя у суспільстві, виявити творчих компетентних педагогів в умовах розбудови української школи.

Найкращі педагоги та керівники закладів освіти спробували власні сили у номінаціях «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література» і гідно пройшли всі конкурсні випробовування, продемонструвавши професійну майстерність, компетентність, свої творчі здобутки.

Начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький, проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Ірина Лисенко та голова Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяна Матвеєва  привітали переможців другого туру обласного конкурсу.

У номінації «Українська мова та література» відзначили ніжинку Світлану Шевченко, вчителя української мови та літератури Ніжинської гімназії № 3.

За матеріалами cheline

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь