«Smile»: у Ніжині облаштують простір для відпочинку та гармонійного розвитку дітей

 

 

 

 

Серед проєктів-переможців громадського бюджету 2021 – «Облаштування громадського простору для активного відпочинку та гармонійного розвитку дітей дошкільного та шкільного віку «Smile» м. Ніжин, вул. 3-й мікрорайон, буд. 2, вул. Шевченка, 89» . Автор проєкту – Зоценко Любов Володимирівна.

Повідомляє Нежатин.

На міжбудинковій території планується облаштування дитячого простору, що стане засобом гармонійного розвитку дітей та їх соціалізації поза межами навчальних закладів. Дитячий майданчик буде відкритим, доступним, корисним та цікавим для дітей мікрорайону різного віку.

Зона, де передбачено встановлення дитячого майданчика, знаходиться між двома багатоповерховими будинками, в яких мешкають багато молодих сімей з дітлахами дошкільного та шкільного віку. Облаштування громадського простору дозволить створити сприятливі умови для організації дозвілля дітей, їх фізичного розвитку та задоволення потреб у руховій активності.

Проєктом передбачено вирівнювання землі, встановлення ігрового дитячого майданчика з лавками для відпочинку та урн для сміття. Технологічні рішення, що будуть використані в проєкті, відповідають вимогам екологічних, санітарно-гігієнічних норм та є безпечними для здоров’я людей.

Проєкт охоплює частину населення від молодшого дитячого до середнього віку жителів мікрорайону. Доступ до зони відпочинку буде вільним цілодобово.

Фото ілюстроване

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь