У Ніжині квіти до 8 березня треба буде продавати у спеціально відведених місцях

 

 

 

 

У Ніжині планують впорядкувати передсвяткову торгівлю квітів на території міста та заборонити розташування несанкціонованих місць продажу.

Повідомляє “Нежатин”

Для продажу планують встановити спеціально відведені місця, “Муніципальна варта” та правоохоронні органи контролюватимуть дотримання даних вимог. На сьогоднішній день, все вищезазначене носить рекомендаційний характер. Проте, рішення “Про організацію проведення святкового ярмарку з продажу квіткової продукції” розглянуть завтра, 25 лютого на засіданін виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Отже, у рішенні йдеться про наступне:

Організувати у період з 02 по 09 березня 2021 року святковий ярмарок з продажу квіткової продукції по вулиці Гоголя  (від вулиці Небесна Сотня до вулиці Московська).

Визначити головним розпорядником святкового ярмарку з продажу квіткової продукції комунальне підприємство «Комунальний ринок».

Встановити режим роботи святкового ярмарку з 07.00 год. до 21.00 год.

Учасникам святкового ярмарку з продажу квіткової продукції, що здійснюють торгівлю на визначених місцях щоденно сплачувати плату за участь у ярмарку у розмірі 17 грн. (1 неоподаткованого мінімуму) за 1 один погонний метр.

Комунальному підприємству «Комунальний ринок» (Кошовий В.І.) розробити схему розміщення та розмістити учасників святкового ярмарку з продажу квіткової продукції.

Учасникам святкового ярмарку з продажу квіткової продукції забезпечити щоденне прибирання території після закінчення роботи ярмарку та дотримання «Правил благоустрою території міста Ніжина».

Комунальному підприємству «Муніципальна варта», відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Ніжинської міської ради забезпечити контроль за дотриманням «Правил благоустрою території міста Ніжина» учасниками святкового ярмарку з продажу квіткової продукції та не допустити торгівлю вищезазначеною продукцією у невстановлених місцях.

Комунальному підприємству «Виробниче управління комунального господарства» (начальник Шпак В.А.) забезпечити встановлення контейнеру для сміття на території святкового ярмарку з продажу квіткової продукції по вулиці Гоголя (від вулиці Небесна Сотня до вулиці Московська).

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь