Нові можливості для водіїв від ніжинської служби таксі «ЛІДЕР»

 

 

 

 

Таксі “ЛІДЕР” робить новий крок у своєму розвитку!

Завдяки своєчасно поданому авто клієнтам, найнижий ціні та якісного сервісу, кількість замовлень на послуги таксі зростає з кожним днем.

Тож “ЛІДЕР” робить акцію: квааліфіковані водії, які мають власне комфортне авто, запрошуються до співпраці на пільгових умовах:

водій може використовувати власну “шашку” не сплачуючи жодних “вступних”,

отримує безкоштовну програму

протягом двох місяців сплачує лише 10% винагороди

Хочете відкрити власний бізнес і отримувати дохід з першого дня?

Служба таксі “ЛІДЕР” пропонує взяти в оренду авто з правом викупу всього за 3 тис. грн/мс. 

Після закінчення строку оренди, авто переходить у власність водія.

На даний час ніжинці, які взяли участь у програмі «Власне авто”, вже стали власниками автомобілів. 

СЕРЕД НИХ МОЖЕТЕ БУТИ І ВИ!

Анатолій Терещенко:

“Два роки тому взяв участь у програмі Власне авто”. Щоправда, не сам, а з напарником. Ризикнув і не пошкодував. Разом за цей час ми виплатили кошти, і тепер уже наше авто працює на нас. Я задоволений. Після оренди “примарафетили” свою машину, пофарбували, освіжили. Щодня за кермом. Це для мене і прибуток, і задоволення”.

Олександр Рубанов:

“На авто, яке вже стало моїм, працюю уже давно. Дізнався по таку програму і вирішив спробувати. Орендував, два роки сплачував, і тепер працюю на власному авто. На роботу виходжу в нічний час, вдень відпочиваю, тому фото, яким би міг “похизуватися” біля машини, не маю. Втім скажу, що програма себе виправдала. Такий невеликий власний бізнес приносить дохід щодня”.

Артем Буров:

“Коли довідався про пропозицію служби таксі “ЛІДЕР”  – взяти в оренду авто з правом викупу, вирішив спробувати. Строк моєї оренди ще не добіг кінця, на сьогодні я ще сплачую кошти, але вважаю, що така програма – доступна і дає реальну можливість впевнено стояти на ногах в фінансовому плані. Дякую службі таксі “Лідер” і рекомендую скористатися цією програмою!”.

  Також «ЛІДЕР» пропонує роботу в таксі водіям на електромобілях.

ЛІДЕР” – це стабільна служба таксі, що здійснює перевезення в Ніжині та районі. Ми пропонуємо водіям багато власних замовлень, високий тариф, роботу без штрафів, можливість дійсно заробляти.

Робота в таксі “ЛІДЕР” – це регулярні бонуси та заохочення, які роблять роботу таксистом ще більш вигідною. Це велика кількість замовлень які доступні тільки нашим водіям.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами:

(067)966-61-23; (068)813-72-02; (097)88888-56

68)813-72-02; (097)88888-56

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь