У Ніжині – новий вид шахрайства? Невідомі наполегливо пропонують встановлення вікон

 

 

 

 

Шахрайство “приміряє” на себе все нові й нові форми? Чого тільки не вигадають недобросовісні особи,  аби ввести довірливих громадян в оману й видурити гроші! Нещодавно сайт Нежатин повідомляв вас про те, як в оселі ніжинців просяться псевдопредставники Водоканалу.

Читайте Не Водоканал: хто і для чого проситься в оселі ніжинців?

А учора в мережі Фейсбук почало ширитись повідомлення про те, що у місті з’явилися шахраї, які ходять по квартирах і пропонують встановлення вікон. Про це сповіщає Valentin Dmitrievich.

 

Пост активно почали коментувати користувачі мережі, й, як з’ясувалося, ці люди встигли побувати в різних районах Ніжина: в будинках по вулицях Шевченка, Синяківській, Прилуцькій, Овдіївській, в районі Оазису…

Людей насторожує дивна настирливість неочікуваних гостей, пропозиція надати їм кошти вперед виконаної роботи (задаток). Ось що пише  Valentin Dmitrievich:”…заходят в квартиру или дом посмотреть окна или двери чтобы сделать замеры, один отвлекает, другой смотрит что можно украсть, предлагают дешевле сделать окна или двери, но чтобы вы потом не отказались просят задаток и т.д. Поэтому лучше предупредить жителей нашего города что работают аферисты. У нас в Нежине около 10 фирм что заниматься изготовлением и установкой окон и работники не одной из этих фирм не ходят по квартирах и домах с предложением поставить окна”.

 

“Ходили по квартирах казали що наш будинок виграв якісь кошти на утеплення, і за цією програмою пропонували нам встановити пластикові вікна. Хоч у нас уже встановлені, тому я відмовилася і до квартири їх не пустила”, – пише одна із користувачів мережі.

Цим випадком уже “зацікавилася” муніципальна варта Ніжина.

Ми не беремося стверджувати, що ці особи – шахраї. Але попереджаємо ніжинців: будьте обачними і не впускайте до своїх осель незнайомців!

Фото ілюстративне

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь