“Лижні перегони-2021”: у Ніжині підбили підсумки “Спортивної зими”. Фото

 

 

 

 

Неймовірна змагальна атмосфера, мальовнича локація проведення заходу, яскраві емоціі та переживання спортсменів, саме так відбувалися спортивні змагання “Лижні перегони-2021” в місті Ніжині в мікрорайоні по вулиці Прилуцькій.

Спортивний захід відбувся за підтримки міського голови Олександра Кодоли, та депутатів Ніжинськоі міськоі ради, за активноі участі в організаціі та проведенні Міського центру фізичного здоров’я”Спорт для всіх”.

“Лижні перегони-2021” об’єднали спортсменів різних вікових категорій як чоловіків так і жінок. Так в категоріі серед жінок, перемогу святкувала Солодка Катерина, першим серед юнаків став Рябушиць Дмитро, в катергоріі найдосвідчених спортсменів-чоловіків (55+)чемпіоном став Володимир Боровик, переможцем основноі і найчисельнішоі категоріі серед чоловіків(від 18 до 50 р.)став досвідчений спортсмен Олег Бузун.

До речі, наймолодшим спортсменом на час змагань був Руденко Ярослав(10 років), а найдосвідченому спортсмену Лазоренку Миколі на час змагань виповнилось 66 років.

Юнаки до 18 років 1 місце Рябущиць Дмитро 2 місце Мішок Роман 3 місце Бондар Віталій

Жінки без вікових обмежень та категорій 1 місце Солодка Катерина 2 місце Чередник Світлана 3 місце Бондаренко Богдана

Чоловіки 55+ 1 місце Боровик Володимир 2 місце Євтух Володимир 3 місце Лазерєв Микола

Чоловіки від 18 до 55 років 1 місце Бузун Олег 2 місце Руденко Володимир 3 місце Сахно Володимир

Міський центр “Спорт для всіх” висловлює подяку депутату Ніжинськоі міськоі ради, командиру військовоі частини А3160 Кушніру Миколі Івановичу за допомогу в організаціі та проведені спортивного заходу, а саме за допомогу у створенні лижної траси та організаціі гарячого чаю для спортсменів. Також дякуємо депутату Ніжинськоі міської ради Мамедову Володимиру Хейбаровичу за смачне печиво для учасників змагань!

Отже підсумки “Спортивної зими-2021” підбиті, ми вітаємо всіх шанувальників зимових видів спорту, призерів та переможців змагань та бажаємо в подальшому успіхів та нових перемог.

Директор МЦ “Спорт для всіх” С. Півень

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь