20 років у Ніжинському будинку культури опалюється лише половина будівлі

 

 

 

 

Наближається жіноче свято, а з ним, після довгої карантинної перерви “оживе” і будинок культури Ніжина, адже  4 березня в ньому відбудеться святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня «Жінка в світ приходить для любові». Повідомляє Нежатин

Втім, не все так гладко із цим приміщенням… Уже кілька десятків років стіни будинку культури “мерзнуть”, і мерзнуть у них юні дарування, які тішать ніжинців і гостей міста своїми виступами.  Справа в тому, що уже 20 років у Ніжинському міському будинку культури опалюється  лише половина будівлі.

Це проблемне питання зачепили на сьогоднішній оперативній нараді, і начальник управління культури Ніжина Т. Бассак  повідомила, що у приміщеннях, де опалюється, температура не підіймається вище +16 градусів.

Секретар ради Ю. Хоменко підкреслив, що свято, це, звісно, чудово, але діти, готуючись до виступів у своєму легенькому одязі, мерзнуть, а батьки – скаржаться.

Міський голова О. Кодола зауважив, що стоїть питання будівництва в Ніжині нового будинку культури, але це робиться не так швидко, а поки – треба забезпечити будинок культури необхідними умовами. Питання тримають на контролі.

 

Валентина Пильник

Фото з мережі

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь