На Чернігівщині до 8 Березня малювали жінок-поліцейських (Фото)

 

 

 

 

Свято весни і краси 8 Березня приходить до всіх жінок, зокрема й поліцейських. Із нагоди цього свята поліція Чернігівщини запрошує дітей взяти участь у творчому конкурсі «Жінка-поліцейська». Це не нова ініціатива, адже подібні конкурси відбувалися раніше. Щоправда, упродовж останніх років цю практику призабули, тож вирішили відновити.

«У конкурсі беруть участь усі охочі діти до 16 років, і не тільки ті, в яких батьки поліцейські. Єдине обмеження – щоб вони проживали чи навчалися в межах Чернігівської області. Вимога до конкурсу єдина – на малюнку має бути жінка-поліцейська. Жодних інших обмежень нема, ми готові до будь-яких форматів. Нам хочеться, щоб максимальна кількість дітей взяла участь у конкурсі. Цим конкурсом спілкування поліції з дітьми не обмежується. Ми прагнемо, щоб діти були законослухняними нині і в своєму майбутньому житті, щоб приходили на роботу в поліцію. Для цього постійно проводимо лекції в школах та інші заходи. Зараз запланований проєкт «Моя професія – поліцейський». Невдовзі до нас має прийти перша група брати участь у ньому», – розповіла Юлія Ковтун, речниця ГУНП у Чернігівській області.

Роботи конкурсантів публікують на сторінці в соціальній мережі Facebook «Робота в поліції Чернігівської області». Кожен охочий може віддати свій голос за малюнок, який сподобався найбільше, шляхом вподобайки. До речі, сьогодні, 1 березня, розпочалося голосування за малюнки. Триватиме воно по 3 березня включно.

Переможці будуть визначені 4 березня шляхом підрахунку вподобайок. А 5 березня їх запросять до ГУНП у Чернігівській області для нагородження.

Ірина Осташко, малюнки зі сторінки «Робота поліції в Чернігівській області»

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь